Prijzen NADA studiereis februari 2013 bekend

De prijzen van de NADA studiereis zijn bekend. DealerSupportNet biedt een 6-daagse reis aan voor €  2150. Heenvlucht met Delta 8 februari, terugvlucht 12 februari (aankomst 13 februari).  Inbegrepen zijn de vluchten naar Orlando en terug, 4 overnachtingen in het Rosen Centre vlak bij het Conventioncenter en de toegang tot het congres, inclusief workshops.

De 8 daagse reis kost € 2450. Vertrek 7 februari, terugvlucht 13 gebruari (aankomst 14 februari), met een transfer op 11 februari naar Miami Beach per SUV (ongeveer 4 uur rijden). In Miami ook gebruik van de SUV (maximaal 5 personen).

Niet in de reissom: alle maaltijden, reisverzekering, visakosten (ESTA!), annuleringsverzekering.

Andere reisschema´s of upgrades zijn mogelijk.

Na 1 november kunnen andere prijzen worden gehanteerd in verband met wijzigingen in de vluchttarieven.

Zie voor meer informatie en het inschrijfformulier: www.dealersupportnet.nl

Facebooktwitterlinkedin
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.